Abans de començar la nostra aventura blocaire ens agradaria explicar-vos amb més detall què és Orquidea Comunicació i qui hi ha al darrere d’aquesta agència de comunicació i màrqueting, especialitzada sobretot en el màrqueting de continguts i en la comunicació corporativa.

Per què el nom d’Orquidea Comunicació?

El nom d’Orquidea Comunicació ens defineix en molts sentits. L’orquídia té un significat molt especial per a les dues fundadores. A més, és una flor delicada i amb personalitat pròpia, que requereix unes condicions de llum i humitat específiques perquè floreixi de nou. I així és com entenem i encarem cada projecte. Amb cura i amb atenció. Aplicant els nostres coneixements perquè tot surti bé. Amb paciència i a foc lent. En la jardineria, com en la comunicació i el màrqueting, no hi ha fórmules màgiques ni immediates. Si te les prometen, surt corrents.

En el nom també juguem amb la paraula “idea“. Perquè som creatives, tenim mil idees al cap i no parem fins que no trobem allò que realment volem. No ens conformem mai amb el resultat si no el considerem òptim.

Més enllà del nom hi ha les persones

La Tatiana i la Núria. La Tati i la Nur. Ens vam conèixer treballant i així és com vam veure que tenim un munt de coses en comú, i que les nostres diferències, que també en tenim, ens fan formar un equip potent i complet. Poc després va venir l’amistat.

En el terreny professional ens uneixen moltes coses: l’honestedat per sobre de tot (no venem fum, tot i que malauradament és una pràctica força comuna en el nostre sector), el talent, la cerca de l’excel·lència en allò que fem, la inquietud per aprendre i actualitzar-nos, … i la sensació que en el sector de la comunicació i el màrqueting hi ha massa postureig (del que fugim) i cada cop més intrusisme professional.

Una va estudiar Periodisme i l’altra Publicitat i Relacions Públiques. Les dues hem seguit formant-nos amb cursos i estudis de màster en temes relacionats amb el màrqueting digital, les xarxes socials, el SEO, l’analítica web, la programació o el disseny gràfic. Però on més hem après ha estat en el dia a dia a les diverses empreses i organismes públics pels que hem passat. És treballant com més s’aprèn. Ens hem nodrit de situacions que ens han fet créixer i hem deixat la nostra llavor en empreses i entitats ben diferents entre elles. Que ve un repte? Cap problema, l’afrontem. Així hem descobert la nostra faceta tot terreny, la capacitat que tenim d’adaptar-nos i de lluitar contra l’adversitat; de trobar solucions als problemes, d’aixecar la mà i buscar ajuda si alguna cosa no la sabem fer. I el millor de ser un equip és que allà on no hi arriba una, hi arriba l’altra.

I vam apostar pel nostre projecte

I van ser les ganes de canviar el que no ens agradava, de voler fer les coses a la nostra manera (netes, sinceres, honestes, sense mala praxi, seguint el codi deontològic de les nostres professions), i també el fet que una de les dues va convertir-se en mare i no va trobar cap empresa que apostés realment per la conciliació familiar, el que va impulsar-nos a donar el pas i a fundar la nostra pròpia empresa. Sona bé, oi?

Si vols saber més sobre nosaltres, sobre com treballem, sobre si podem fer créixer la teva empresa amb les nostres eines i coneixements… posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantades d’atendre’t.

Perquè cuidem el teu projecte perquè doni els seus fruits.

Pin It on Pinterest