Puja al carrusel d’Instagram i fes sorgir la màgia

by | gen. 15, 2021 | Destacats, Xarxes socials

Si els llums i la màgia dels cavallets tradicionals t’omplen de nostàlgia, avui volem explicar-te per què has d’utilitzar el carrusel d’Instagram en les teves publicacions. Pren nota!

Què és el carrusel d’Instagram?

D’acord, comencem per aclarir-te que no hem canviat de professió ni tampoc estem fent maletes per convertir-nos en firaires itinerants a les festes majors dels pobles. No: el nostre fort són les xarxes socials, les seves estratègies i els seus continguts.

Per això quan parlem de “carrusel d’Instagram” ens referim a aquells posts que, en lloc d’una foto en tens més d’una. I pots lliscar amb el dit per veure-les totes. Fàcil, oi?

Doncs d’aquesta funcionalitat que permet pujar de cop un màxim de 10 fotos o vídeos et parlem avui, perquè l’incloguis en el teu calendari de continguts i li puguis treure tot el suc.

Per què has d’incloure’l en la teva estratègia d’Instagram?

1. Per augmentar l’abast de les teves publicacions

Si bé és cert que el famós algoritme d’Instagram (i que ens porta tant de cap a les agències de màrqueting de continguts com la nostra) és desconegut, amb l’ús del carrusel augmentes les possibilitats d’arribar al teu públic amb un únic post. I si, a més, dissenyes una bona estratègia de hashtags, podràs arribar a nous comptes i a clients potencials.

2. Per no “embrutar” el teu feed

No ens interpretis malament, que tot el teu contingut és molt net. Però ens referim a que pugui quedar ben bonic, amb una coherència visual quant a disseny i creativitat, agrupat per temàtiques, etc. El carrusel d’Instagram t’ho permet fàcilment.

3. Per no col·lapsar el teu perfil

Per ser actiu sense ser pesat i aconseguir el contrari del que estem buscant: que la gent acabi passant per sobre del nostre post sense veure’n res. Aplica una estratègia de continguts, always!

4. Per mostrar certs continguts més extensos

És a dir, aquells que són difícils de plasmar en una sola creativitat. Exemples de continguts per fer un carrusel? L’abans i el després, tutorials, receptes, contingut del teu bloc amb tips i consells, un repte i la seva solució, una col·lecció de productes, una imatge més un concepte o paraula, tots els serveis que ofereixes, una imatge panoràmica partida en diverses fotos, ràfegues d’una mateixa foto per mostrar moviment… creativitat al poder!

5. Per incloure un call to action

Perquè el carrusel d’Instagram et permet finalitzar el post amb informació rellevant de la teva empresa o una crida a l’acció: guarda, comparteix, dóna-li al like, contacta amb nosaltres, més en el bloc, link in bio…

Si en aquest post has llegit feed d’Instagram i t’ha sonat a xinès és perquè necessites una planificació i gestió dels teus continguts en xarxes socials per part d’una empresa professional. T’ajudem?

Perquè cuidem el teu projecte perquè doni els seus fruits.

Pin It on Pinterest