collita

confien en nosaltres

A les grans multinacionals, a les petites i mitjanes empreses, als comerços de barri i a les persones autònomes, independentment del seu sector professional, que han confiat i confien en la nostra experiència i tarannà per impulsar el seu negoci. A les empreses i professionals que ens ho han posat tot molt fàcil des d’un inici i també als que ens han suposat un repte constant.

A totes elles, infinites gràcies per fer-nos créixer en tots els sentits.

Logotipo de Eix Maragall
Logotipo de Fundació Barcelona Comerç
Logotipo de Silikomart en blanco y negro
Logotipo de im3
Logotipo de Justícia i Pau
Logotipo de Active Enginyeria
Logotipo de Zespri
Logotipo de Runroom
Logotipo de Espai Alè
Logotipo de Inaudit
Logotipo de Serlim
Logotipo de Tridenia
Logotipo de Fisiopunt Salut
Logotipo de Car Corral
Logotipo de Juanjo Vega
Logotipo de nothingAD
Logotipo de Arts Gora
Logotipo de Bright & Polite
Logotipo de Baked by Mi
Logotipo de Sara Rigola
visual61 logotip
Logotipo de Bright & Polite
Logotipo de Baked by Mi
Logotipo de Sara Rigola
visual61 logotip
Logotipo de Bright & Polite

anys d'experiència

projectes

clients satisfets

Gràcies

recollim els fruits

Darrera d’aquestes empreses hi ha grans professionals i persones. I satisfer les seves expectatives és la nostra prioritat. Per tant, els testimonials següents suposen el major reconeixement a la nostra feina i una gran recompensa al nostre esforç i dedicació diaris. Des d’Orquidea Comunicació volem agrair totes i cadascuna d’aquestes valoracions, sens dubte són la nostra millor carta de presentació.

Ens agrada molt col·laborar amb Orquidea Comunicació, ja que a més de l’àmplia experiència en màrqueting online i comunicació, sempre afronten amb un somriure qualsevol repte, amb un tracte proper i caràcter resolutiu.
Jordi Puig

CEO & CO-Founder, Tridenia

Grans professionals i excel·lents persones. Caràcter resolutiu, assessorament estratègic i treball impecable. Sens dubte han plasmat la identitat i imatge corporatives desitjades. Companyes de viatge 100% recomanables.
Enric Figueras

Soci fundador, Active Enginyeria

Formen un tàndem ràpid, atent i competent. A l’Eix Maragall han fet feines de disseny gràfic i de formació per als comerciants. Saben captar l’essència del que busquem i presenten diverses propostes per trobar la millor.
Joan Romero

President, Eix Maragall

No hi ha res com treballar amb partners en els quals pots confiar. Els punts forts d’Orquidea Comunicació? L’agilitat i la qualitat a l’hora de crear continguts, la cura amb la qual treballen sempre i el seu gran compromís en cada projecte.
Iratxe Álvarez

Head of Content&Social, Runroom

Som partners des de fa uns anys i és que la Tatiana i la Núria ho fan tot molt senzill. Sempre satisfan les nostres expectatives, tant en la qualitat dels projectes (blogging, xarxes socials…) com en els timings.
Pilar Forns

Sòcia fundadora, Inaudit

A Orquidea Comunicació van entendre perfectament el que necessitàvem des del primer moment i es van ajustar al nostre pressupost. No podríem estar més satisfets del resultat.
Silvia Urbina

Responsable de Comunicació, Justícia i Pau

Treballar amb Orquidea Comunicació ha estat tot un plaer. Han convertit l’essència del meu negoci en la web que necessito. Les felicitacions que he rebut em confirmen que triar a Orquidea va ser la millor decisió.
Mireia Romero

Fundadora, Baked by Mi

L’equip m’ha posat les coses molt fàcils a l’hora de fer realitat el web del meu negoci. Són unes professionals properes i molt resolutives, que han respectat en tot moment la previsió d’entrega del projecte.
Anna Figueras

Sòcia fundadora, FisiopuntSalut

anys d'experiència

projectes

clients satisfets

Gràcies

Pin It on Pinterest