jardí

01

SUEZ Agriculture

La multinacional té com a objectiu assessorar els empresaris agrícoles per fer front a tots els reptes del sector i millorar la rendibilitat de les seves explotacions. Ho fan a través de solucions integrals personalitzades, que optimitzen els sistemes de cultiu.

02

im3

Enginyeria independent amb més de 38 anys de trajectòria professional i presència en 11 països, que facilita solucions integrals relacionades amb el sector energètic i industrial, l’àrea urbana i la mobilitat elèctrica, entre d’altres.

03

Grup Audax

Multinacional energètica de llum i gas, formada per més de 20 companyies, 1.900 empleats/des i un total de 365.000 clients. Produeixen i comercialitzen energia 100% renovable per a tot el territori peninsular, així com a Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria.

04

Aura Energia

No és una comercialitzadora d’electricitat convencional, perquè són referents a Espanya en la comercialització d’energia 100% d’origen renovable. A més, ofereixen un servei d’assessorament energètic personalitzat, sempre en funció de les necessitats de cada client.   

05

Active Enginyeria

Enginyeria especialitzada en projectes i direccions d’obra d’instal·lacions i telecomunicacions per al sector ferroviari, industrial i de carreteres. Amb més de 15 anys d’experiència, aporten solucions eficients sota una mateixa premissa: aconseguir l’excel·lència a un cost raonable.

06

Aquaclean

És una empresa tèxtil espanyola que ha desenvolupat una innovadora tecnologia: un tractament especial perquè les taques de la tapisseria del sofà es netegin només amb una mica d’aigua. Ja són més de 6 milions de famílies les que fan ús d’aquesta solució tèxtil.  

07

Silikomart

Multinacional italiana especialitzada en la producció de motlles de silicona i una gran varietat d’estris culinaris, sobretot per a pastisseria i el “cake design”. Seguretat i qualitat, combinades amb el disseny únic dels productes, fan de Silikomart tot un referent en el sector. 

08

Eix Maragall

És el resultat de l’agrupament de comerciants i professionals (200 aproximadament), amb la finalitat de promoure el comerç del barri, defensar els drets col·lectius de botiguers, dinamitzar la vida del barri, així com per conservar les tradicions i festes populars.

09

Fundació Barcelona Comerç

Entitat sense afany de lucre que treballa per afavorir el desenvolupament del comerç urbà de proximitat a la ciutat de Barcelona en els ordres social, econòmic i cultural. Cal destacar que agrupa 21 eixos comercials de la ciutat i quasi 12.000 comerços. 

10

The Bath Point

Amb més de 15 anys d’experiència i la col·laboració de més de 60 proveïdors, aquesta empresa catalana es posiciona com un referent en el sector online de la decoració de banys. Ofereix als usuaris una àmplia oferta, tant en mobiliari com en accessoris. 

11

AIN Business Center

Es tracta d’uns centres de negocis ubicats en zones estratègiques de la ciutat de Barcelona, equipats amb tecnologia d’última generació. Amb un disseny actual i elegant, les seves instal·lacions i serveis resulten la millor opció com a seu per a qualsevol tipus de negoci.

12

Bright & Polite

Empresa catalana, amb seu a La Cerdanya, que es dedica a la decoració personalitzada de la llar, així com a d’altres serveis relacionats amb el confort de les famílies: bugaderia, serveis de restauració, organització d’esdeveniments, jardineria, etc.

13

Arts Gora

Amb més de 35 anys d’experiència, Arts Gora és una botiga de quadres i un taller de marcs a mida 100% artesanal, amb més de 1.300 models de motllures. També venen obres d’art i ofereixen un servei d’assessorament, retoc digital i impressió.  

14

Car Corral

És el somni fet realitat d’una família d’apassionats pels automòbils clàssics, que han sabut transformar el seu amor i la seva experiència (de més de 50 anys) en una empresa plena de tradició i reconeixement al món del motor històric.

15

Premis Joan Gomis - Justícia i Pau

El premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis es convoca per mantenir viva la memòria de Joan Gomis i el seu exemple de compromís a favor de la pau, els drets humans i l’eliminació de la pobresa, l’exclusió social i les desigualtats.

16

Espai Alè

És un centre de salut de Barcelona especialitzat en la cultura del sòl pelvià. El principal objectiu dels professionals multidisciplinars que hi treballen és vetllar pel benestar de la dona en totes les seves etapes vitals, i a la vegada, fer-ne ressò entre la societat.

17

Recomana_Llibres

Es tracta d’una eina desenvolupada per Tridenia que utilitza la intel·ligència artificial per emetre una recomanació literària personalitzada als usuaris de Twitter que segueixin el perfil @SantJordi2018. Orquidea Comunicació col·labora en aquest projecte tecnològic.

18

Active2me

És una plataforma online amb una dilatada experiència en aconseguir que els recruiters captin el candidat/a ideal per a la seva empresa i viceversa. En definitiva, una eina digital de qualitat que uneix els interessos de la oferta laboral i la demanda.  

19

FisiopuntSalut

Consulta privada de l’Anna Figueras Alvaro, diplomada en Fisioteràpia. Amb una àmplia experiència en el sector esportiu, ofereix un servei personalitzat per afavorir la recuperació de lesions i millorar la qualitat de vida de les persones. També exerceix teràpies d’acupuntura.

20

"Memorias de mi juventud perdida"

Llibre de les memòries de Juan Medina Sánchez, testimoni de les seves vivències d’infància i joventut, i on relata en primera persona el seu periple per diferents presons espanyoles.

21

Baked by Mi

En aquesta petita pastisseria online, amb seu a Londres, s’hi cuinen pastissos deliciosos i d’altres creacions de reposteria, sempre amb molta màgia i amor. El secret del seu èxit resideix en treballar amb ingredients naturals d’alta qualitat i fer volar la imaginació.   

22

Serlim

Companyia amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la neteja professional i el manteniment de tot tipus d’instal·lacions. A més dels serveis tradicionals, són referents en el sector de la neteja urbana i sanitària, entre d’altres especialitats.  

SI T’HA AGRADAT PASSEJAR PEL NOSTRE JARDÍ… 

say hello!

A Orquidea Comunicació tractem les dades que ens proporciones amb la finalitat de poder-te contactar i prestar els serveis sol·licitats. Les dades es conservaran mentre es mantingui una relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Mai cedirem les teves dades a tercers, exceptuant els casos en què existeixi una obligació legal. Tens dret a saber si estem tractant les teves dades, així com a accedir-hi, rectificar-les o sol·licitar-ne la supressió. Enviant el formulari entenem que has llegit i que acceptes expressament la nostra política de privacitat i protecció de dades.

11 + 14 =

Pin It on Pinterest