serveis

creació de continguts

Tens un web i no saps com nodrir-lo de continguts de valor? Vols publicar un blog, però no tens temps de mantenir-lo amb la periodicitat que requereix? Ets conscient de la importància dels continguts web per al posicionament orgànic del teu negoci, però no saps per on començar a escriure?

A Orquidea Comunicació som expertes en la creació de tot tipus de continguts offline i online, ja siguin especialitzats o per a un públic general, independentment del suport on es publiquin. Creatius, valuosos, personalitzats, amb rigor i qualitat periodística. Que despertin l’interès entre l’audiència potencial de qualsevol entitat, per tal d’assolir els seus objectius estratègics. Perquè sí, el contingut és el rei, però de ben segur que amb la nostra experiència i compromís, florirà en qualsevol terreny.

beneficis per al teu negoci

A grans trets, un contingut rellevant et permetrà captar i fidelitzar clients, augmentar les visites i guanyar notorietat en el teu sector.

Imatge i reputació

Gràcies a un contingut de qualitat podràs optimitzar la imatge de la teva empresa i arribar a convertir-te en líder d’opinió del teu sector.

Posicionament natural

Una estratègia de continguts òptima millora notablement el posicionament orgànic (SEO) de qualsevol empresa en els principals cercadors.

Leads

Sabies que les empreses amb blogs corporatius que tenen un contingut valuós generen un 67% més de conversions que aquelles que no en tenen?

Competència

Uns continguts originals i valuosos et permeten diferenciar-te de la competència, així com reafimar el teu posicionament de marca en el sector.

Comunitat

Un contingut de qualitat et permet fidelitzar els clients, conèixer-los i interactuar-hi més i, per tant, crear una comunitat al voltant de la teva marca.

Costos

El màrqueting de continguts suposa una inversió d’un 62% menys que altres eines del màrqueting tradicional i genera tres vegades més leads.

Pin It on Pinterest