serveis

disseny i

desenvolupament

web

Saps que un 94% dels usuaris no confien en un web pel fet de tenir un disseny poc atractiu? I que el 40% deixa de navegar perquè la pàgina triga més de 3 segons en carregar-se? Encara no tens presència a Internet? El teu web s’ha quedat obsolet? O necessites adaptar-lo a tots els dispositius mòbils?

A Orquidea Comunicació auditem, planifiquem, dissenyem, programem i realitzem el manteniment de projectes web a mida. El nostre objectiu és millorar l’experiència de navegació dels usuaris i incrementar-ne la taxa de conversió del teu negoci, a través de la usabilitat i els fonaments del disseny web. A més, tenim un valor afegit, som especialistes en la creació de contingut web.

beneficis per al teu negoci

Que la teva empresa no tingui una pàgina web és sinònim de que no existeixi a Internet. És a dir, de que no existeixi.

Presència digital

 Gràcies a un web, el teu negoci augmentarà exponencialment el seu abast, perquè qualsevol usuari d’Internet podrà accedir a la teva oferta.

Incrementa les vendes

Un web és un aparador que està obert 24 hores al dia, 365 dies l’any. Per tant, es converteix en un canal de venda molt potent i sempre disponible.

Posicionament (Google...)

Un web genera trànsit des dels principals cercadors i, per tant, incentiva l’increment d’ingressos i d’altres oportunitats de negoci.

Identitat corporativa

Afiança tant la imatge com el posicionament de qualsevol marca vers la competència, és un reforç de l’estratègia empresarial.

Argumentari comercial

Engloba el catàleg de productes i serveis de qualsevol organització i, fins i tot, pot incloure una botiga online, un canal de venda directe.

Informació útil

És una eina vital per a l’usuari, perquè hi trobem informació necessària de tot tipus: sobre l’activitat, productes i serveis, dades de contacte i ubicació…

Pin It on Pinterest