serveis

xarxes socials

Tens perfils a les xarxes socials però mai tens temps d’actualitzar-los? No saps ben bé quin tipus de contingut publicar per atreure més seguidors? De quina manera pots arribar als teus clients potencials? Necessites una estratègia social media per fer créixer el teu negoci? O simplement que et gestionin la teva comunitat?

A Orquidea Comunicació creem i dinamitzem per tu comunitats digitals. Analitzem a quina xarxa social t’interessa ser-hi, o en quin moment del dia és millor publicar per arribar al teu públic objectiu. En definitiva, confeccionem una estratègia detallada de tot el que cal saber per a la consecució dels objectius empresarials. A més, també oferim serveis de formació, auditoria i assessorament, així com de monitorització i seguiment de la reputació online. I l’element més important: complerts informes que inclouen l’anàlisi exhaustiu dels principals indicadors socials.

beneficis per al teu negoci

Han revolucionat els mercats perquè permeten comunicar-nos amb el nostre target bidireccionalment. Si això es fa correctament, que tremoli la competència.

Líders d'opinió

Permeten generar una comunitat de seguidors molt valuosa i erigir-nos com a referents en el nostre sector d’activitat.

Clients potencials

Gràcies a les xarxes socials es pot identificar amb facilitat el nostre target objectiu i comunicar-nos amb ell ràpidament.

Incrementen les vendes

Les plataformes socials complementen l’acció comercial de la botiga online i són canals de venda permanents, per la seva naturalesa 365/24h.

Identitat i reputació

Humanitzen les marques. Són un “aparador de bones opinions”, així com una oportunitat per gestionar correctament qualsevol comentari o crisi.

+

Bidireccionalitat

Permeten establir una comunicació bidireccional amb els seguidors i resulten una eina molt eficient com a servei d’atenció al client i postvenda.

Informació útil

Són una eina vital per a l’usuari, perquè hi trobem informació necessària de tot tipus: sobre l’activitat, productes i serveis, dades de contacte i ubicació…

Pin It on Pinterest